Wees moedig!

Wees moedig

Wees bereid en moedig om de waarheid te accepteren. Je voelt een enorme drive om te gaan staan voor jezelf en te vertrouwen op jouw leven. Het is een teken om een belangrijke sprong te maken, om je te ontdoen van alles wat jou nog klein houdt. Moedig zijn heeft mij geholpen om stukken aan te pakken waarin ik een lange tijd voor weg liep. Maar als je zoals ik een enorme drive heb om mensen te begeleiden vanuit een diepe laag is het noodzakelijk om eerst alle schaduwkanten bij jezelf op te lossen. Om het echt aan te gaan kijken. En daar heb ik heel lang over getwijfeld, zo wordt twijfelen, willen beslissen en uitvoeren een pad van persoonlijke groei en moed. ‘’ Twijfel is het voorportaal waar alle mensen doorheen gaan voor ze de tempel van wijsheid kunnen betreden’’.