Lifechanging

Lifechanging

Als ik naar deze foto kijk dan is mijn masker af!  

Maskers dragen is mij niet vreemd, ik hou mijzelf liever klein en dommig, alsof ik mijn talent en gave laat zien. Ik draag nog te veel overtuigingen met mij mee en ik doe echt heel veel vanuit wilskracht. En ik kan jullie vertellen dat ik er klaar mee ben. Klaar met tobben. Klaar met delen te verstoppen. Delen die zo mooi en prachtig zijn, zo puur en zuiver, en ja, die heb ik een te lange tijd verstopt.  

Ik heb echt een hele reis afgelegd, van mannelijke energie naar vrouwelijke energie, het waren echt golfbewegingen die ik maakte. Soms pak ik alles aan wat op mijn pad kom, en soms stagneert alles wat ik aanpak. Je begrijpt dat dat veel frustratie geeft. De maskers, de overtuigingen, de golfbewegingen, de wilskracht, de gevoeligheid, het vermijden van dingen. Alles wordt mij even te veel, maar ook ineens zo duidelijk. Mijn vader en moeder. Beide heb ik gemist in mijn leven, en Nee ik schrijf dit niet omdat ik zielig ben. Ook niet omdat ik in een slachtofferrol zit. Nee, ik schrijf dit omdat ik mij de afgelopen drie weken zo ontzettend bewust ben van het geploeter waar ik al een te lange tijd in zit.

Geploeter, dat is wat ik voel en waar ik echt klaar mee ben. De mannelijke energie, de wilskracht het aanpakken. Laten zien dat het allemaal wel lukt. Ik schreef hierboven ook: “alles wat ik aanpak stagneert.” De vrouwelijke energie, de liefde, de aandacht, het tekort, ik zal het toch maar niet doen, want stel je voor dat het niet lukt. Au, dat is een energie waar ik al jaren mee tob. Au, dat doet het met mij als het opzetten van mijn bedrijf telkens weer moeizaam gaat. Ik werk hard, heb prachtige ideeën, volop talenten en kennis aanwezig en toch krijg ik het niet op het niveau waar ik het graag wil hebben.

Nu ga ik een stap zetten, een stap die mij enorm gaat helpen. Een stap die wel eens lifechanging kan zijn. Een stap die ik altijd uit de weg ben gegaan. Ik heb echt voor het eerst in mijn leven hulp gevraagd aan een vrouw die mooie grootse transformatieprocessen in gang zet. Zo dankbaar dat ik samen met haar aan de slag ga. Ik wil mijn droom leven, en als ik zo door blijf ploeteren komt het niet, dus ga ik radicale stappen zetten om in no-time een enorme transformatie door te gaan! Blijf mij volgen. Ik ga vanaf nu alles met jullie delen, zodat ik later dit transformatieproces in gang kan zetten bij jou!