1:1 coachtraject

Ieder mens heeft dat wel. Meegaan met een stroming die je eigenlijk niet wilt. We nemen dan vaak het standpunt in: “Ach dat is de Wave Of Life”. Een houding die eigenlijk best goed is om te buigen naar een stroming die jij bepaalt en niet het leven.

De 試n heeft daar meer moeite mee dan de ander. Logisch. Echter, stromingen zijn te veranderen. Aan de hand van je hulpvraag kunnen we het thema bepalen dat bij jou hoort. Bij WAVE OF LIFE stemmen we jouw innerlijke delen af op jouw leven. Uiteraard beginnen we met een kennismakingsgesprek. Wie ben jij en wie ben ik. Door middel van energiewerk kunnen we dan zien hoe het komt dat de stroming niet is zoals jij het zou willen. We scheppen veiligheid, vertrouwen, verbinding en kunnen hierdoor in de verdieping. Verdieping naar jouw innerlijk. Met deze vier V’s, die in het coaching traject van belang zijn, stellen we dan de stroming bij en laten jouw golf van het leven weer die kant op gaan, die jij voor ogen hebt. Het coaching traject bestaat uit een aantal sessies van 

1,5 uur die online of bij jou op locatie, gehouden kunnen worden.

werken vanuit de 4 v’s

De wave van veiligheid

Die vinden we in onszelf. Alleen kan dat gevoel soms ver weg lijken. Bij paniek, angst of heftige emoties schieten we energetisch naar omhoog, ons lijf uit. Veiligheid vinden we weer terug door letterlijk ons lijf weer in te zakken. De adem schiet omhoog, een ademhaling die het signaal afgeeft dat we onveilig zijn. Dus nodig ik je uit om weer terug te gaan naar de ademhaling diep in ons onderbuik. Deze ademhaling geeft het signaal dat we weer veilig zijn. De veilige bodem die altijd aanwezig is, als we maar durven voelen. Deze bodem nodigt ons uit om ruimte te maken voor het deel wat zo aan het roepen is. Laat je meevoeren op de golf van veilig zijn.

De wave van vertrouwen

Leven in vertrouwen kan je leren, wanneer je maar wil. Het vraagt moed, om de verantwoordelijkheid van jouw leven op je te nemen. Maar zwaar is het niet. Je leert licht en lucht toe te voegen, daar waar zwaarte net ondraaglijk werd. Je leert liefde toe te laten, daar waar wantrouwen je volledig ging blokkeren. Je leert zien waartoe je in staat bent, daar waar de onzekerheid het van je overnam. Je leert risico’s te nemen. Niet om roekeloos door het leven te gaan. Maar om fouten te leren maken, en ze daarna te kunnen zien als groeiproces. Je leert verrast te zijn, net wanneer je het allemaal dacht te weten. Je leert dankbaar en mild te zijn naar jezelf en de ander. Zullen we duiken in de golven van vertrouwen.

De wave van verbinding

Een verbinding kan ons bekrachtigen en versterken, maar ons ook vastzetten of spiegelen in onze eigen bewuste en onbewuste patronen. Door de verbinding met de ander aan te gaan cre粗r je het speelveld waarbinnen voor alle betrokken partijen de onbewuste en bewuste patronen een plek krijgen om uit te spelen. In feite cre粗r je dus een speelveld om bewuster te worden van de verbindingen met je Zelf die nog blind of onbewust zijn. Duik je mee in de golf van verbinding.

De Wave van verdieping

Verdieping. Dit woord zorgt voor velen dat ze op de loop gaan. Je wilt niet de verdieping in als het gaat om emoties, fysieke sensaties, of gevoel. Vaak willen we hier echt voor weglopen. Maar wat nou als die verdieping ervoor kan zorgen dat jij datgene aan durft te gaan wat je al heel lang in de weg staat. Patronen die keer op keer terugkomen in je leven. Angsten die je blijven achtervolgen, onzekerheden die je leven bepalen, energie創 die je blijft dragen voor anderen waar je je niet bewust van bent. Jouw onderbewuste blijft aansturen op bepaalde stukken die je helderheid en schoonheid gaan meegeven in het leven, zodat je durft te vertrouwen op de golven van het leven. 

ervaringen

Miranda voelt. Bij haar kan ik in mijn verhaal mezelf horen. Zo komt precies dat aan het licht wat gezien en gevoeld mag worden. Dit rustige vertrouwen maakt het aangaan van ieder proces tot iets waarin je je gekoesterd weet. Vanuit hier kon ik, als moeder van drie “grote” kinderen, met warme, liefdevolle aandacht kijken naar mijn rol en die van hen. Deze boeiende, soms pittige uitdaging, ga ik nog dagelijks aan. Hierin pak ik met plezier mijn stukken op. Ze zijn vaak zo eenvoudig helder. Het is mooi om steeds verder in mijzelf en met dit zelf op reis te zijn. Dankjewel Miranda.

Monique