Transformatietraject

Soms denken we te verdrinken in de golven van het leven. Ik help je om de golf van het leven te weerstaan. Samen kijken we hoe jij je verzet tegen de golven van het leven. Waarom je je niet mee durft te laten stromen. Wat zit er diep in jou wat je tegenhoudt! Wat is je angst, de weerstand?

Lukt het je niet om de terugkerende patronen om te buigen zodat je jouw verlangens kan integreren in het leven. De ‘sabotage’ zit vaak op een niet zichtbare, onbewuste laag. Dat kan verandering soms ook zo gecompliceerd maken.

Ik help je om hier helderheid én beweging in te creëren. Ik neem je mee op een innerlijke reis waar we jouw binnenwereld betreden. Je ontwikkelt meer zicht op je houding, gevoelens, gedrag en de impact daarvan. Vanuit een plek van stilte in jezelf krijg je toegang tot je innerlijke wijsheid en waarheid. Hier kun je oplossingen vinden voor (innerlijke) conflicten en levensuitdagingen.  Als je kiest voor mijn begeleiding weet dan dat je diep gaat duiken in de golven.

Het vraagt moed om uit oude patronen te komen en zelfbewust in je eigen kracht te staan. Steeds jezelf te laten zien en het in te gaan zetten in je dagelijks leven. Jouw commitment is essentieel: ik stem af, ik confronteer, ik bekrachtig. Maar het vraagt van jou om aan de slag te gaan met dat wat knelt of aandacht vraagt. 

Geloof mij; dit wordt een mooie reis samen door verschillende lagen van jouw bewustzijn. Tijdens dit traject gaan we een laag dieper en maak ik gebruik van praktische oefeningen, innerlijke reizen en werken we vooral aan integratie in jouw dagelijks leven. 

In mijn coaching combineer ik al mijn kennis van de afgelopen jaren die ik heb opgedaan. Psychologische processen, met emotioneel en holistisch werk. Zo ontstaat een hele krachtige mix van elementen waarmee je jezelf beter leert begrijpen én beter leert te voelen. Je krijgt toegang voor je ‘weten’ op diepe lagen. Ik verweef wijsheid vanuit diverse spirituele tradities en stromingen om jou op verschillende lagen te laten herinneren.  Alles is erop gericht oude verdedigingsmechanismes te doorzien en zachter te laten worden en je vanuit stilte en inzichten dieper mag gaan verbinden met jouw essentie. Het pad van compleet en heel worden kan zich verder ontvouwen. 

ZET DIE EERSTE STAP OM JE LEVEN TE VERANDEREN EN IK LOOP MET JE MEE LANGS DE KUST EN GELEID JE LANGS DE BREKENDE GOLVEN VAN HET LEVEN.

ervaringen

Door de coachings ben ik weer in mijn eigen kracht gekomen. Ik durf voor mezelf te kiezen en keuzes te maken op basis van mijn innerlijke wijsheid. Ik heb geleerd mezelf te dragen en mijn gevoel van eenzaamheid omgebogen naar genieten van het met mijzelf zijn. Ik neem niet langer alles persoonlijk. Ik heb rust gevonden op alle vlakken: werk, liefdes- en familierelaties en in mezelf. Miranda gaat dieper dan je ooit verwacht. Door middel van energiewerk, delenwerk en meditaties werk je op je onderbewuste en komt er zicht op patronen. Het ‘aha-moment’ kwam pas later, het had tijd nodig om door te laten dringen wat er in de sessie los gemaakt werd. Miranda’s werkwijze is liefdevol, ik voelde me vanaf het eerste moment verbonden met haar.

KITTY

De sessies bij Miranda hebben me doen ‘stilstaan’, bij mezelf, bij mijn gezin. Ik ben diep naar binnen gedoken en heb geluisterd naar mijn innerlijk kind. Ik zie nu in wat mij (soms onbewust) raakt vanuit oude pijn. Ik besef nu hoe dit komt en wat mijn overlevingsmechanisme zijn. Deze patronen worden gespiegeld door de buitenwereld. Ik kan het nu waarnemen en er ruimte aan geven. Dat heeft geholpen om te verzachten en met momenten zelf uit het patroon te stappen. Ik ben minder streng voor mezelf, de triggers van buitenaf raken me minder frequent en het lukt me steeds vaker om vanuit rust en kracht te handelen (dichtbij mezelf te blijven).

IRENE

Tijdens het coachingstraject heb ik geleerd dat ik meer van het NU mag gaan genieten in plaats van vast te zitten in negatieve emoties en gedachten. Ik heb geleerd te relativeren in plaats van te strijden. Door de coaching maak ik dat wat ik voel nu op een constructieve manier bespreekbaar, in plaats van dat wat me dwars zit voor mezelf te houden. Ik ervaar meer rust in mezelf en kan meer genieten van het leven. De twee buitensessies die we gedaan hebben in het coachtraject hebben veel indruk gemaakt. Miranda betrekt alle elementen daarbij. Hierdoor liet ze me in één keer ervaren (door met mijn blote voeten in de zee te gaan staan) wat ik eigenlijk al jaren aan het doen ben. Het zijn op het strand, kijkend naar de golven, het vertragen en het bewust worden van het moment hebben me enorm geholpen.

MICHEL

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, dan kan ik oprecht zeggen dat de coaching een zeer waardevolle ervaring was en een leerzaam traject is geweest. De persoonlijke en warme benadering van Miranda was precies goed en heeft me zeer op mijn gemak laten voelen. Ik ben gedurende het traject bewuster naar mezelf gaan kijken, ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ik zit beter in mijn vel. Ik ben als persoon vrolijker en meer open geworden. Ik ben me bewuster geworden van mijn gedrag. De wandelingen langs het strand waren onderdeel van het traject en heeft me zowel letterlijk als figuurlijk uitgenodigd om in beweging te komen. Miranda ik vind je een bijzondere vrouw die heel snel de vinger op de zere plek weet te leggen.

Jacqueline

Lieve Miranda, ik wil je bedanken voor je mooie coachingsessies die je geeft, ik heb er 6 mee mogen maken, en de eerste keren was ik erg moe de laatste 2 die ik mee heb mogen maken ging ik met vleugels de deur uit. Ik heb zoveel energie, ongelofelijk wat dit teweeg kan brengen. Jij bent een mooi en zacht mens. Dankjewel lieverd.

URSULA