ride of freedom

Deze dag rijden wij langs onze chakra’s! De magie start bij het instappen van het volkswagenbusje. Het retro volkswagenbusje zorgt ervoor dat deze dag al begint met een magische energie. Deze dag staat in het teken van de Chakra magie, het geeft een ultieme en creatieve manier om jouw levensenergie weer te ontdekken. Op iedere plek waar we stoppen gaan we aan de slag met een chakra. Uiteraard beginnen we met de eerste chakra. En zo heb ik een rit uitgestippeld die helemaal aansluit bij de chakra’s. Op iedere plek waar wij gaan stoppen is de juiste energie aanwezig voor het thema waar we mee aan de slag gaan!

Vol avontuur mag jij gaan beleven door de inspiratie, reflectievragen, meditaties, dans en zelfverrijkende oefeningen hoe het ervoor staat met jouw chakra’s! 

De eerste chakra gaat over Gronding en Veiligheid.
We gaan aan de slag om te voelen en te ervaren hoe het is om in het hier en nu te leven. 
In contact komen met je lijf.

De tweede chakra gaat over Verlangen en Seksualiteit. 
We gaan met onze levensenergie aan de slag, wat van nature hoort te stromen. De energie mag weer vrij levendig en enthousiast zijn. 

De derde chakra gaat over Wilskracht en Power.
We gaan aan de slag met jouw zelfverzekerdheid en vertrouwen. Het vuur in jou weer aanwakkeren, zodat je kunt manifesteren en stappen kunt zetten in je leven.

De vierde chakra gaat over Liefde en Verbinding.
We gaan aan de slag met het verbinden en contact maken met jouw innerlijk. Met je kwetsbaarheid om je hart helemaal open te stellen. 

De vijfde chakra gaat over Communicatie en Expressie.
We gaan aan de slag met het leren tot uiting te komen, jouw innerlijke waarheid te horen en te delen met iedereen die daar maar voor open staat. Het loskomen van conditioneringen. Jij mag de wereld in met jouw unieke zelf.

De zesde chakra gaat over Intuïtie en Waarneming.
We gaan aan de slag met hoe jij waarneemt. Hoe jij kijkt naar jezelf en de wereld. Vertrouwen op jezelf en je intu付ie. Wat zie jij bij jezelf en de ander.

De zevende chakra gaat over Wijsheid en Acceptatie.
We gaan aan de slag met onze diepe wijsheid die we met zijn allen met ons meedragen. Als we durven te vertrouwen op deze diepe wijsheid durven we ook veel beter situaties te accepteren. Open, rijkelijk en vol overvloed in het leven gaan staan. 

Het leven is een magie, het wordt immers precies zoals jij zelf denkt!

werken vanuit de 4 v’s

De wave van veiligheid

Die vinden we in onszelf. Alleen kan dat gevoel soms ver weg lijken. Bij paniek, angst of heftige emoties schieten we energetisch naar omhoog, ons lijf uit. Veiligheid vinden we weer terug door letterlijk ons lijf weer in te zakken. De adem schiet omhoog, een ademhaling die het signaal afgeeft dat we onveilig zijn. Dus nodig ik je uit om weer terug te gaan naar de ademhaling diep in ons onderbuik. Deze ademhaling geeft het signaal dat we weer veilig zijn. De veilige bodem die altijd aanwezig is, als we maar durven voelen. Deze bodem nodigt ons uit om ruimte te maken voor het deel wat zo aan het roepen is. Laat je meevoeren op de golf van veilig zijn.

De wave van vertrouwen

Leven in vertrouwen kan je leren, wanneer je maar wil. Het vraagt moed, om de verantwoordelijkheid van jouw leven op je te nemen. Maar zwaar is het niet. Je leert licht en lucht toe te voegen, daar waar zwaarte net ondraaglijk werd. Je leert liefde toe te laten, daar waar wantrouwen je volledig ging blokkeren. Je leert zien waartoe je in staat bent, daar waar de onzekerheid het van je overnam. Je leert risico’s te nemen. Niet om roekeloos door het leven te gaan. Maar om fouten te leren maken, en ze daarna te kunnen zien als groeiproces. Je leert verrast te zijn, net wanneer je het allemaal dacht te weten. Je leert dankbaar en mild te zijn naar jezelf en de ander. Zullen we duiken in de golven van vertrouwen.

De wave van verbinding

Een verbinding kan ons bekrachtigen en versterken, maar ons ook vastzetten of spiegelen in onze eigen bewuste en onbewuste patronen. Door de verbinding met de ander aan te gaan creëer je het speelveld waarbinnen voor alle betrokken partijen de onbewuste en bewuste patronen een plek krijgen om uit te spelen. In feite creëer je dus een speelveld om bewuster te worden van de verbindingen met je Zelf die nog blind of onbewust zijn. Duik je mee in de golf van verbinding.

De Wave van verdieping

Verdieping. Dit woord zorgt voor velen dat ze op de loop gaan. Je wilt niet de verdieping in als het gaat om emoties, fysieke sensaties, of gevoel. Vaak willen we hier echt voor weglopen. Maar wat nou als die verdieping ervoor kan zorgen dat jij datgene aan durft te gaan wat je al heel lang in de weg staat. Patronen die keer op keer terugkomen in je leven. Angsten die je blijven achtervolgen, onzekerheden die je leven bepalen, energieën die je blijft dragen voor anderen waar je je niet bewust van bent. Jouw onderbewuste blijft aansturen op bepaalde stukken die je helderheid en schoonheid gaan meegeven in het leven, zodat je durft te vertrouwen op de golven van het leven. 

ervaringen

Het is zo fijn en plezierig om deze dag met Miranda de Bunje te ervaren. Wat een wijsheid en kennis heeft deze vrouw. Haar kracht en kwetsbaarheid. Vol vertrouwen geleid door haar intuïtie. Deze dag was er veel ruimte voor plezier, bezinning, verdriet en pijn, maar ook voor expressie en beweging. Ze geeft wat de groep nodig heeft om dichter bij hun eigen spirituele pad te komen. Wat een geweldig dag, rijden in een volkswagenbusje met zes super lieve vrouwen. Het leek wel of ik in de film de Gooische vrouwen zat. Het leren herkennen en voelen van de chakra’s, de begeleiding en diepgang. De vele inzichten hierdoor. Dankjewel lieve Miranda.