ride of freedom

Deze dag bewegen wij langs onze belemmeringen en patronen! De magie start bij het instappen van het volkswagenbusje. Het retro volkswagenbusje zorgt ervoor dat deze dag al begint met een magische energie.

Herken jij het dat na veel zoeken en jezelf ontwikkelen je nog steeds op zoek bent naar antwoorden. Je veel last van angsten en twijfels hebt. Je tobt over oud zeer en blokkades die elke keer terug komen op je pad in een andere vorm. Je wilt heel graag vrij zijn van negatieve gedachtes, of in ieder geval helder zicht hebben op datgene wat je zo blokkeert. Je wil je levensenergie weer voelen stromen.

Deze dag help ik je hierbij. We gaan de diepte in en ontdekken met elkaar waar jouw echte passie en kracht ligt. Afstemmen op jouw ziel, waardoor je inzicht krijgt in blokkades en overtuigingen. We gaan vandaag bewegen door jouw belemmeringen en oude patronen.

Vol avontuur mag jij gaan beleven door de inspiratie, reflectievragen, meditaties, dans en zelf verrijkende oefeningen hoe het ervoor staat met jouw oude patronen en belemmeringen! Deze dag brengt je helderheid, verbinding en diepgang. Vanuit deze energie kun je weer stappen zetten in je dagelijkse bestaan, je levensenergie kan weer volop stromen.

Het leven is een magie, het wordt immers precies zoals jij zelf denkt!

DATUM en kosten 

De Ride Of Freedom
vindt plaats op
zaterdag 7-8-2021

We gaan vandaag bewegen door jouw belemmeringen en oude patronen. Daarnaast is het natuurlijk een heerlijke dag voor jezelf in een fijn samenzijn met gelijkgestemde vrouwen, denk aan een picknick op het strand, hopelijk de zon op je gezicht en even een moment om uit te ademen en te landen in jezelf….

Deze dag brengt je helderheid, verbinding en diepgang. Vanuit deze energie kun je weer stappen zetten in je dagelijkse bestaan, je levensenergie kan weer volop stromen.

let op: Earlybird prijs
€ 199,00

Deze aanbieding is geldig tot 24 juli 2021.
Daarna bedraagt de prijs € 212,00

Inclusief een heerlijke lunch uit de picknickmand

werken vanuit de 4 v’s

De wave van veiligheid

Die vinden we in onszelf. Alleen kan dat gevoel soms ver weg lijken. Bij paniek, angst of heftige emoties schieten we energetisch naar omhoog, ons lijf uit. Veiligheid vinden we weer terug door letterlijk ons lijf weer in te zakken. De adem schiet omhoog, een ademhaling die het signaal afgeeft dat we onveilig zijn. Dus nodig ik je uit om weer terug te gaan naar de ademhaling diep in ons onderbuik. Deze ademhaling geeft het signaal dat we weer veilig zijn. De veilige bodem die altijd aanwezig is, als we maar durven voelen. Deze bodem nodigt ons uit om ruimte te maken voor het deel wat zo aan het roepen is. Laat je meevoeren op de golf van veilig zijn.

De wave van vertrouwen

Leven in vertrouwen kan je leren, wanneer je maar wil. Het vraagt moed, om de verantwoordelijkheid van jouw leven op je te nemen. Maar zwaar is het niet. Je leert licht en lucht toe te voegen, daar waar zwaarte net ondraaglijk werd. Je leert liefde toe te laten, daar waar wantrouwen je volledig ging blokkeren. Je leert zien waartoe je in staat bent, daar waar de onzekerheid het van je overnam. Je leert risico’s te nemen. Niet om roekeloos door het leven te gaan. Maar om fouten te leren maken, en ze daarna te kunnen zien als groeiproces. Je leert verrast te zijn, net wanneer je het allemaal dacht te weten. Je leert dankbaar en mild te zijn naar jezelf en de ander. Zullen we duiken in de golven van vertrouwen.

De wave van verbinding

Een verbinding kan ons bekrachtigen en versterken, maar ons ook vastzetten of spiegelen in onze eigen bewuste en onbewuste patronen. Door de verbinding met de ander aan te gaan creëer je het speelveld waarbinnen voor alle betrokken partijen de onbewuste en bewuste patronen een plek krijgen om uit te spelen. In feite creëer je dus een speelveld om bewuster te worden van de verbindingen met je Zelf die nog blind of onbewust zijn. Duik je mee in de golf van verbinding.

De Wave van verdieping

Verdieping. Dit woord zorgt voor velen dat ze op de loop gaan. Je wilt niet de verdieping in als het gaat om emoties, fysieke sensaties, of gevoel. Vaak willen we hier echt voor weglopen. Maar wat nou als die verdieping ervoor kan zorgen dat jij datgene aan durft te gaan wat je al heel lang in de weg staat. Patronen die keer op keer terugkomen in je leven. Angsten die je blijven achtervolgen, onzekerheden die je leven bepalen, energieën die je blijft dragen voor anderen waar je je niet bewust van bent. Jouw onderbewuste blijft aansturen op bepaalde stukken die je helderheid en schoonheid gaan meegeven in het leven, zodat je durft te vertrouwen op de golven van het leven. 

ervaringen

Het is zo fijn en plezierig om deze dag met Miranda de Bunje te ervaren. Wat een wijsheid en kennis heeft deze vrouw. Haar kracht en kwetsbaarheid. Vol vertrouwen geleid door haar intuïtie. Deze dag was er veel ruimte voor plezier, bezinning, verdriet en pijn, maar ook voor expressie en beweging. Ze geeft wat de groep nodig heeft om dichter bij hun eigen spirituele pad te komen. Wat een geweldig dag, rijden in een volkswagenbusje met zes super lieve vrouwen. Het leek wel of ik in de film de Gooische vrouwen zat. Het leren herkennen en voelen van de chakra’s, de begeleiding en diepgang. De vele inzichten hierdoor. Dankjewel lieve Miranda.