Workshop

Welkom bij de wave of change!

Bevrijd jezelf van patronen, maskers en overtuigingen

WAAR VERLANG JE NAAR?

WAT IS JE DIEPSTE ANGST?

In deze workshop zetten wij de eerste stap naar echte verandering vanuit een diepe laag. Als we willen groeien is het noodzakelijk om te voelen en te ervaren wat er in ons systeem aanwezig is. Het woord ‘’veranderen’’ brengt bij velen van ons al een mega lading met zich mee. Maar we weten allemaal inmiddels wel dat als er veel weerstand is, we daar juist mee aan de slag mogen gaan. Daarin zit onze groei en bloei.

Deze dag gaan wij je bevrijden van overtuigingen die je in de weg staan om het leven te leven waarnaar je verlangt. Om te weten waar je naar verlangt gaan we eerst kijken wat je diepste angst is op een heel diep niveau. Vaak zijn we ons niet bewust van datgene wat ons zo belemmert in het leven. We stappen vandaag in een hoge frequentie zodat patronen, maskers en overtuigingen worden losgelaten zodat we ons bevrijd gaan voelen. Vandaag werken wij met diepe transformerende meditaties, soultraveling en ademhalingstechnieken.

Naar deze workshop komen is de eerste stap naar verandering in jezelf. Want alles draait om de eerste stap en jezelf gunnen dat je je leven wilt veranderen.

Wat krijg jij deze dag?

Diepe transformerende meditaties

Coaching op jouw patronen, maskers en overtuigingen

Ademhalingstechnieken om diep vertrouwen te activeren

Heerlijke lunch koffie en thee de gehele dag

Afsluiting met een prachtig ritueel

Praktische informatie

Locatie

  • Locatie: paviljoen de Duinrand, Oostvoorne
  • Welkom vanaf 9.30, start om 10.00 tot 17.00.
  • Aantal deelnemers: max. 15 (dit om de nodige afstand tussen de deelnemers te garanderen)

*Tussen de middag is er een heerlijke lunch. Indien je bepaalde allergieën of intoleranties hebt, kun je me per mail hiervan op de hoogte brengen. In de mate van het mogelijke houden we rekening met je wensen.

Datum & Kosten

Vrijdag 1 oktober 2021

€ 222,-

ervaringen

“Dat Miranda op mijn pad kwam was een waardevol cadeau. Het heeft me meer opgeleverd dan ik ooit gedacht had.

Wat ben ik ongelofelijk dankbaar dat Miranda destijds op mijn pad kwam! Ik zat nog in mijn burn-out, met alle bijbehorende fysieke klachten. Ik was aan het overleven en zat heel erg in mijn mannelijke energie. Ik hield me groot en deed alles op wilskracht. Miranda heeft door middel van oprechte aandacht dit jarenlange patroon weten te doorbreken. Dat is op zich al een medaille waard 🙂

Zij nam de tijd en had de aandacht om echt te luisteren. Niet alleen naar wat ik in woorden vertelde. Ze bekeek mij als één geheel en ik bleek hele andere dingen nodig te hebben dan ik dacht. We hebben mijn belemmerende overtuigingen overschreven en ze heeft me geleerd om veel meer van mezelf te houden en te accepteren wie ik echt ben. Juist die delen die ik lastig vond. Nu ben ik in staat om veel beter voor mezelf en mijn energie te zorgen. Dat heeft me meer op geleverd dan ik ooit had gedacht. Alles stroomt weer en ik leef nu vanuit flow. Het voelt of ik niet meer tegen de stroom in hoef te zwemmen. 

Mocht Miranda je pad komen en jou gaan helpen, dan kun je naar mijn mening wel stellen, dat je een ongelofelijk waardevol cadeau in handen hebt gekregen.