Workshop

Welkom bij de wave of change!

“Het valt toch allemaal wel mee?”

Lange tijd ben ik niet echt mezelf geweest. Ik was er echt van overtuigd dat de dingen die ik voelde te veel waren. Ik geloofde dat ik moest leren dat gevoel wat meer weg te stoppen, want anderen konden dat toch ook?  

Door mezelf, toen onbewust, vast te zetten om maar te voldoen aan wat mijn omgeving normaal vond, kon ik werkelijk niet mezelf zijn. 

Het vraagt moed om je eigen waarheid te erkennen, te delen en daarnaar te leven. 

Dit heeft bijgedragen aan mijn manier van leven. Het heeft mijn mindset verandert. Maar het belangrijkste is: leren van mezelf. Leren luisteren naar mijn lichaam, mijn intuïtie en hier naar durven handelen. 

Het is een manier van leven, van doorleven, ervaren, je ogen openen, loslaten en vertrouwen en anders naar situaties en jezelf durven kijken.

Ik begrijp jouw gevoel als geen ander. Ik was ooit net zoals jij. Maar ik geloof er in dat de dingen waar jij tegenaan loopt, symptomen zijn van iets wat heel diep in jouw systeem zit. 

En het vraagt moed om je eigen waarheid, jouw kern, te gaan zien. En dat is waar ik vrouwen in begeleid: werkelijk zichzelf zijn, met alles wat daarbij hoort.

Zet samen met mij een eerste stap tijdens onze workshop Wave of Change. Een dag gevuld met LIEFDE en AANDACHT alleen voor jou in verbinding met andere vrouwen die ook op zoek zijn naar verandering. 

Met diepe transformerende meditaties, coaching op jouw patronen, maskers en overtuigingen, een klankschalen healing en nog veel meer. 

Naar deze workshop komen is de eerste stap naar verandering in jezelf. Want alles draait om de eerste stap en jezelf gunnen dat je je leven wilt veranderen.

Echt jezelf kunnen zijn, daar is MOED voor nodig. 

Herken jij je in het volgende:

Je bent aan het overleven

Je bent moe, overprikkeld en gestresst

Je cijfert jezelf de hele tijd weg

Je hebt geen idee wat jij nou eigenlijk wilt

Je voelt je angstig, onrustig en opgejaagd

Vind het lastig om oude patronen te doorbreken 

Meer in verbinding kunnen zijn met jouw gevoel.

Wat krijg jij deze dag?

Diepe transformerende meditaties

Coaching op jouw patronen, maskers en overtuigingen

Klankschalen healing

Ademhalingstechnieken om diep vertrouwen te activeren

Heerlijke lunch koffie en thee de gehele dag

Afsluiting met een prachtig ritueel

Praktische informatie

Locatie

  • Locatie: paviljoen de Duinrand, Oostvoorne
  • Welkom vanaf 9.30, start om 10.00 tot 17.00.
  • Aantal deelnemers: max. 15 (dit om de nodige afstand tussen de deelnemers te garanderen)

*Tussen de middag is er een heerlijke lunch. Indien je bepaalde allergieën of intoleranties hebt, kun je me per mail hiervan op de hoogte brengen. In de mate van het mogelijke houden we rekening met je wensen.

Datum & Kosten

Vrijdag 19 november 2021

€ 222,-

ervaringen

” Deze hele dag was vol aandacht, liefde, warmte en inzichten. De meditaties, de ademhaling in combinatie met de klankschalen waren top. Ik heb enorm genoten en de eerste stap naar verandering is gezet. Ik kijk enorm uit naar de rest van mijn reis.”