retreat Flow of connection

Een diepere verbinding met jezelf voelen én voeden is wat de tijd waar we nu in leven vraagt. Groeien naar innerlijk vertrouwen en een stevige bedding stelt je namelijk in staat om standvastig te kunnen staan voor het vervullen van je verlangens én om mee te kunnen bewegen met de stromingen van het leven.

Je doet jezelf keer op keer tekort wanneer je jezelf hebt aangeleerd om alsmaar te streven naar beter… Door je aandacht op verwachtingen en behoeften van anderen te richten, raak je namelijk uit contact met jezelf en daarmee ook uit contact met je verlangens, levensenergie, je gevoel van vrijheid en onbevangenheid.

Het gevolg is dat je gaat pleasen, zorgt voor anderen en daarmee je eigen behoeften minder belangrijk maakt. Het effect is dat er meer onzekere gevoelens over jezelf opkomen, je voelt je wankel, schuldig over wat je hebt nagelaten te doen en waarschijnlijk ook niet erkend voor wie je werkelijk bent. Op zoek gaan naar bevestiging en goedkeuring buiten jezelf kost bakken met energie én je raakt steeds verder verwijdert van jezelf. 

Retreat Flow Of Connection begeleidt je naar een hoge mate van zelfwaardering, levensenergie, en een stevig gevoel van vertrouwen in jezelf en het leven.

In dit weekend zorg jij ervoor dat de volle focus op jouw is gericht. Zo ben je in staat om krachtiger en liefdevolle grenzen voor jezelf te stellen. Zelfrespect groeit waardoor je moeiteloos dingen kunt creëren die belangrijk voor je zijn. In dit weekend zorg jij ervoor dat de Volle focus op jou is gericht. Zo ben je in staat om krachtiger en liefdevolle grenzen voor jezelf te stellen.

Wanneer je je hart durft te openen, ook bij pijnlijke emoties, kunt je vanuit je hart alle energie laten stromen. Echt ontvangen, dat voelt als een cadeau.

Je eigenwaarde groeit en je zult dieper realiseren dat je niet afhankelijk bent van goedkeuring en bevestiging van buitenaf: daarvoor in de plaats ben je in staat om jezelf op het diepste niveau te erkennen voor wie je werkelijk bent.

Situaties die op je pad komen kun je vervolgens aankijken vanuit onbevangenheid, acceptatie, en lichtheid, waardoor er meer ruimte ontstaat voor moeiteloosheid, levensenergie, en passie in je leven.

Je voelt je na dit weekend bevrijd van beknellende zelfafwijzing, voelt een rotsvast vertrouwen in jezelf en staat krachtig en liefdevol in verbinding met anderen.

begeleiding

Hoe bereiken we dit?

  Innerlijk werk op emotioneel, fysiek, mentaal én spiritueel vlak, waarmee we in 3 dagen een diepe duik in zelfliefde tot stand brengen.

• Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades

• Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert

• Je ontdekt wat ademhaling voor je kan betekenen

Energiewerk & Lichaamswerk in loslaten, openen en verbinden

DATUM, verblijf en kosten 

Dit retreat vindt
plaats van
12 t/M 14 november

De locatie ’t Slot in Opperdoes is een magische plek waar je kunt baden in het groen, omringt door kruiden, wilde bloemen, bomen en vogels. Een prachtige oase waarin je je ook kunt baden in een Wellness met een sauna en een jacuzzi om na de dag helemaal tot jezelf te komen.

kosten van Dit retreat bedragen 479,-

inclusief 2x ontbijt, 
2x lunch en 2x diner

ervaringen

Wauw, wat was dit een bijzondere ervaring. Ik had van te voren geprobeerd te bedenken wat ik kon verwachten (want hé, controle). Maar tijdens de opstellingen kon ik niks anders doen dan mij overgeven aan het moment en die controle loslaten. Miranda en haar team zorgen voor zo een natuurlijke, en veilige energie. Heerlijk zo’n opstelling zonder al teveel woorden. Ik heb er voor mijzelf duidelijke, soms iets wat confronterende, boodschappen uit kunnen halen. Boodschappen waar ik ook na het Retreat mee aan de slag kon.

Marlies

De Flow of Connection Retreat, moeder en dochter. Ik ben heel blij dat ik dit heb geboekt en dat ik nu op een andere manier naar mijn moeder kan kijken.

Een leerzaam puntje voor mij was ‘meer leven vanuit je hart in plaats vanuit angst’. Die neem ik mee … 🙂

En ben heel blij dat we af en toe ‘de diepte’ in gingen zodat de pijnpunten van mijn moeder voor mij nu ook eens zichtbaar werden en ik haar beter kon begrijpen. Ik heb gehuild, gelachen en ben met veel meer compassie mijn moeder gaan bekijken. Het was een fantastisch weekend waarin ik heb ervaren dat mijn moeder mij echt kan zien. Dankbaar ben ik dat ik na wat weerstand het toch hebt gedaan!

Yvon en Leona