retreat Flow of connection

Hoe zou het zijn om vrij te worden van de ballast die je onbewust met je meedraagt vanuit jouw vrouwenlijn?

We hebben allemaal een moeder. Door haar wordt het leven doorgegeven. Er wordt veel goeds doorgegeven zoals liefde en kracht. Maar ook worden er patronen doorgegeven, zoals pijn, verdriet. Hier kunnen we bewust of onbewust veel last van hebben.

Moeders, we kunnen niet zonder ze, maar soms ook niet met ze! En juist daar is deze Flow of Connection Retreat voor!

Voor moeders en hun volwassen dochters die hun:

Blokkades willen doorbreken.

Die tijd met elkaar willen doorbrengen in een prachtige omgeving en ook hun relatie verder willen ontwikkelen.

Die verlangen naar meer verbinding met elkaar.

Die de afgelopen tijd niet de gewenste moeder/dochter relatie hebben gehad.

Die zichzelf nog meer willen openstellen voor de ander.

De verbinding met jou moeder, geeft je kracht en levensenergie. Jij kan in de lijn op je eigen plek gaan staan en van daaruit het leven weer doorgeven in alles wat jij creëert.

Door het systemisch opstellen van de vrouwenlijn, kun je deze innerlijk helen. Daarmee maak je de weg vrij, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je dochter(s).

De ervaring heeft geleerd dat representeren in opstellingen van anderen je eveneens persoonlijke inzichten kunnen geven. Op deze manier werken we met elkaar en voor elkaar.

Door het herstellen van de relatie met je moeder wordt jouw individuele kracht gekoppeld aan de vrouwelijke kracht. Door te werken aan de ordening in je vrouwenlijn kun je je gevoed voelen en loslaten wat niet van jou is. Het contact met het eigen lichaam en de intuïtie verdiept zich. Je ervaart innerlijke rust en kracht, van waaruit je je eigen leven kunt leven, in verbinding met anderen.

Tijdens dit Retreat verkennen we de relatie tussen jou en je moeder aan de hand van de chakra’s, verschillende systemische oefeningen en het opstellen van je vrouwenlijn. Dit wordt afgewisseld met meditatie, rituelen en sharings.

begeleiding

Tijdens dit retreat werken we met verschillende soorten opstellingen, het werken met jouw vrouwenlijn vanuit een systemisch perspectief, afgewisseld met meditatie en sharings.

• Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades

• Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert

• Je ontdekt de kracht en hulpbronnen uit jouw vrouwenlijn en in jezelf

• Je ontmoet rust en ontspanning op je eigen plek in de vrouwenlijn

DATUM, verblijf en kosten 

Dit retreat vindt
plaats van
12 t/M 14 november

De locatie ’t Slot in Opperdoes is een magische plek waar je kunt baden in het groen, omringt door kruiden, wilde bloemen, bomen en vogels. Een prachtige oase waarin je je ook kunt baden in een Wellness met een sauna en een jacuzzi om na de dag helemaal tot jezelf te komen.

kosten van Dit retreat bedragen 479,-

inclusief 2x ontbijt, 
2x lunch en 2x diner

ervaringen

Wauw, wat was dit een bijzondere ervaring. Ik had van te voren geprobeerd te bedenken wat ik kon verwachten (want hé, controle). Maar tijdens de opstellingen kon ik niks anders doen dan mij overgeven aan het moment en die controle loslaten. Miranda en haar team zorgen voor zo een natuurlijke, en veilige energie. Heerlijk zo’n opstelling zonder al teveel woorden. Ik heb er voor mijzelf duidelijke, soms iets wat confronterende, boodschappen uit kunnen halen. Boodschappen waar ik ook na het Retreat mee aan de slag kon.

Marlies

De Flow of Connection Retreat, moeder en dochter. Ik ben heel blij dat ik dit heb geboekt en dat ik nu op een andere manier naar mijn moeder kan kijken.

Een leerzaam puntje voor mij was ‘meer leven vanuit je hart in plaats vanuit angst’. Die neem ik mee … 🙂

En ben heel blij dat we af en toe ‘de diepte’ in gingen zodat de pijnpunten van mijn moeder voor mij nu ook eens zichtbaar werden en ik haar beter kon begrijpen. Ik heb gehuild, gelachen en ben met veel meer compassie mijn moeder gaan bekijken. Het was een fantastisch weekend waarin ik heb ervaren dat mijn moeder mij echt kan zien. Dankbaar ben ik dat ik na wat weerstand het toch hebt gedaan!

Yvon en Leona