retreat Flow of wisdom

Dit Retreat staat in het teken van onze vrouwelijke wijsheid. De kracht van het samen mogen delen, lachen, huilen en het leven vieren met andere wijze vrouwen. Het leren van elkaar en het delen is belangrijk om je eigen vrouwelijke wijsheid weer te mogen gaan voelen. Hoe mooi is het dan ook om te mogen “zijn” en te voelen dat je niet alleen bent en dat we allemaal onze stukken hebben.

Jouw unieke stroming volgen en je helemaal veilig voelen bij elke golf die je tegenkomt in het leven.

Alle wijsheid zit al in jou.
Door de verdiepingen heen gaan hoef je niet alleen te doen. In verbinding, volledig eerlijk naar jezelf kijkend en de verdieping vol aan durven gaan. Juist doordat je je in die veilige cirkel vol gelijkgestemden bevindt.

Loslaten en nieuwe stappen zetten en daar begeleid ik je graag mee. Vanuit liefde en afstemmend op de energie die al van jou is. Je plek liefdevol omarmen en je daarin sterk voelen zodat je erna die blijvende verandering voelt.

In dit retreat werken we veel met rituelen, verdiepingsoefeningen, sharingcircles, ademhalingstechnieken en meditaties.Hoe zien de dagen eruit?
• Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades
• Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert
• Je ontdekt jouw kracht en jouw eigen wijsheid.
• Je ontmoet rust en ontspanning op je eigen plek in het leven.
• Transformatieve rituelen en ceremonies

DATUM, verblijf en kosten 

Dit retreat vindt

plaats van 17 t/m 19

september 2021

De locatie ’t slot in Opperdoes is een magische plek waar je kunt baden in het groen, omringt door kruiden, wilde bloemen, bomen en vogels. Een prachtige oase waarin je je ook kunt baden in een Wellness met een sauna en een jacuzzi om na de dag helemaal tot jezelf te komen.

kosten van Dit retreat bedragen 479,-

inclusief 2x ontbijt, 
2x lunch en 2x diner

ervaringen

“De Flow of Wisdom Retreat was voor mij een meer dan goede ervaring, en werkt op een intense manier bij me na. Ik zat er echt helemaal doorheen, maar sinds het weekend komen er echt dingen in me op gang die goed en bevrijdend zijn. Erg bijzonder”.

Dank je wel voor alles wat jullie me dit weekend hebben laten voelen en ervaren !

Monique

“De flow of Wisdom Retreat was voor mij een enorm cadeau.Het mogen delen en kunnen ervaren van je eigen innerlijke kracht en schoonheid en alle liefde, openheid en kwetsbaarheid, die gedragen wordt. De wijsheid en de inzichten, uit het samenzijn van vrouwen, in alle respect voor ieder, geeft je vleugels om je eigen innerlijke kracht, en wijsheid te gaan omarmen”.

Fiona