over mij

Ik ben lange tijd niet echt mezelf geweest. Ik was er echt van overtuigd dat de dingen die ik ervoer te veel waren (”het valt toch allemaal wel mee?”). Ik geloofde dat ik moest leren dat gevoel wat meer weg te stoppen, want anderen konden dat toch ook?  Door mezelf, toen onbewust, vast te zetten om te voldoen aan wat ik dacht dat mijn omgeving normaal vond, kon ik niet werkelijk mezelf zijn. Want de golven van het leven kun je niet in een hokje stoppen.

Het leven is constant in beweging, toch denken we dat we in een vast plaatje moeten leven. Vooral als je gevoelig bent, is dit lastig. Want soms voelen dingen nou eenmaal niet zo vast. Het vraagt ons steeds om mee te gaan met de stroom, met de flow. En te vertrouwen op ons ”weten”. Het vraagt moed om je eigen waarheid te erkennen, te delen en daarnaar te leven. Dat is waar ik mensen in begeleid: werkelijk zichzelf zijn, met alles wat daarbij hoort. Pas vanuit die erkenning, kan het werkelijke licht in jou naar buiten komen & kun je leven in vrijheid. Dat geeft een basis, waardoor gevoel en emotie je niet meer alle kanten laat opslingeren.

”Als jij alles in jou durft te omarmen, kan het werkelijke licht in jou gaan schijnen en ontvouwt het leven zich zoals jij wilt en wenst.”

Ik blijf mij constant ont-wikkelen.

Dit heeft bijgedragen aan mijn manier van leven. Het heeft mijn mindset verandert. Maar het belangrijkste is: leren van mezelf. Leren luisteren naar mijn lichaam, mijn intuïtie en hier naar durven handelen. Het is een manier van leven, van doorleven, ervaren, je ogen openen, loslaten en vertrouwen en anders naar situaties en jezelf durven kijken.

werk met mij

 


“To fall in love with yourself 
is the first secret tot happiness.”

Robert Morely