over mij

Van kinds af aan heeft het woord “waarom” mij altijd gefascineerd. Ik wilde weten waarom dit en waarom dat. Mensen werden wel eens gek van mij. Altijd maar weer dat woord “waarom”. Het is voor mij een soort van zoeken naar bevestiging van iets wat ik eigenlijk al voelde en wist. Door mijn jonge leeftijd had ik totaal geen besef van wat er gebeurde. Hoe anders zou het worden op latere leeftijd, maar dat besefte ik toen zeker nog niet.

Het woord “waarom” bleef altijd en overal centraal staan in mijn leven. ”Waarom” voel ik dit als iemand mij wat anders vertelt? Ik was een heel gevoelig kind, en in mijn familie van herkomst speelde er heel wat waardoor ik een koppeling heb gemaakt: het leven is onveilig en niet te vertrouwen. Niets was meer zeker, wie was ik? Ik ging mij aanpassen om de harmonie te bewaren. Aanpassen aan de gevoelens van anderen en voorbij gaand aan wat goed was voor mij. Mijn helende reis naar binnen, naar mijzelf, heeft mij veel geleerd. Het leven is zoals het is en begint in mijzelf. In mijn hoofd en in mijn lichaam, vrijheid vanuit bewegen en in verbinding met mijn eigen veilige basis. Daar stroomt mijn levensenergie en maakt dat ik kan meegaan in de stroom van het leven. Zonder verwachting maar met nieuwsgierigheid en vanuit verwondering.

En hiermee begon mijn avontuur. Het woordje “waarom” nam mij mee naar de energieën van mijzelf en anderen. Alle diepgaande emoties en gedragingen waren voor mij altijd al fascinerend. Ik wilde in gesprekken altijd naar die diepere laag, die iets vertelt over wie je bent en waarom je je zo gedraagt of reageert. Ik ontdekte dat er veel meer in mij lag dan dat ik ooit had kunnen bedenken.

Ik ben Miranda 52 jaar oud en getrouwd met een super lieve krachtige vent, met zijn drieën (een klein hondenvriendje) wonen wij in Rotterdam in een geweldig appartement. Wij houden van reizen, uit eten, goede gesprekken, samen koken, samen lachen, samen dansen en plezier maken. Ik mag wel zeggen dat wij genieten van het leven.

Ik heb veel opleidingen, cursussen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het begeleiden van mensen en het mogen helen van mensen is mijn allergrootste passie. In de loop der jaren is het mij wel duidelijk geworden dat ik niet alleen intuïtief ben, maar dat ik ook een krachtige helderziendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid heb ontwikkeld voor vibraties, energiepatronen en structuren van onderling verweven emoties, overtuigingen en levensdoelen. Inmiddels ben ik bekend met vergaande ontwikkelingen binnen spirituele processen en energiewerk.

Naarmate we ouder worden kunnen we wel eens een beetje de weg kwijtraken, het contact met onszelf verliezen. Het contact met onze behoeften en onze innerlijke wijsheid kunnen dan vertroebelen of zelfs helemaal verdwijnen. 

In al mijn sessies, retreats of begeleidingstrajecten, duik ik samen met jou naar jouw onderstroom. Op zoek naar diepgang, verbinding, vertrouwen en veiligheid voor jou. Het geven van inzicht gebeurt altijd vanuit helderheid en eerlijkheid. Helderheid creëer ik door samen met jou te duiken naar patronen en vastgeroeste energieën die zich diep in jou hebben vastgezet. Door hier naartoe te gaan kunnen we deze energieën zichtbaar maken en ze weer laten stromen zodat jij niet meer vastloopt op bepaalde blokkades in je leven.
Ik begeleid jou met begrip, empathie, toewijding en heel veel liefde. Het is een prachtige ontdekkingsreis en ik mag vanuit mijn missie bijdragen aan een blijvende verandering in jouw energie en jouw leven! 

En weet je “waarom”?
Omdat mij dat dankbaar maakt en zo gelukkig! 

zelfliefde

Het waarderen van jezelf dat is niet altijd even makkelijk als dat we uitspreken. Zorg dragen voor je fysieke, mentale, emotionele en spirituele groei door de aandacht die jij jezelf geeft. En we horen nog steeds heel vaak mensen roepen dat het egoïstisch is, nee hoor dat is noodzakelijk voor een fijn leven. Hoe meer liefde jij voor jezelf voelt, hoe meer je het uitdraagt naar jouw omgeving.

Ik geloof dat Zelfliefde dé sleutel is naar een leven vol overvloed.

Het blijkt iedere keer weer hét ontbrekende puzzelstukje te zijn voor vrouwen die al langere tijd op zoek zijn naar inzicht, zelfvertrouwen en rust.

Er is niks mis met jou, anders dan dat je nu nog niet van jezelf houdt en jezelf nog niet op de eerste plaats durft te zetten. Ik weet hoe je je voelt, een lange tijd wist ik ook niet goed wat het was om van mijzelf te houden!

​Ik weet en wil jou laten ervaren en meegeven dat je jezelf en het leven niet te serieus hoeft te nemen. Het mag geleefd worden! Je mag van jezelf houden en hartstikke blij zijn met jezelf. Dat is je geboorterecht. 

Dit is een uitnodiging aan jou om uit je slachtofferrol te stappen, zodat jij je leven weer volop kan laten stromen waardoor het overvloed naar je toe komt.
Jij mag jouw levensenergie weer activeren zodat jij je mooiste leven kan leven.

​Het is tijd om dingen anders te doen en om te groeien.
Welke prijs heb je al betaald door al die onzekerheid en zelfafwijzing?

Dus, wat zeg je ervan? Durf je het aan om de eerste stap te nemen om écht te veranderen?

Of wil je liever nog even aan blijven rommelen en het zelf ontdekken? De keuze is helemaal aan jou.

Het is in ieder geval totaal niet gek dat je moeite hebt met van jezelf houden. In het opgroeien als kind maak je dingen mee en ben je zo afhankelijk van jouw buitenwereld. Maar dat is nu niet meer zo. Je bent niet klein meer. 

Gun jezelf om de stappen te zetten om uit de rol te stappen van het ‘klein’ zijn. jezelf op één te zetten en belangrijk te maken. Gun het jezelf om die wijze, vrouw te zijn met zelfvertrouwen, ontspanning en helderheid.

Dan komt er inzicht, ruimte, plezier en ontspanning om het leven te vieren en echt te gaan genieten.


“To fall in love with yourself 
is the first secret tot happiness.”

Robert Morely