Wave of life

Met WAVE OF LIFE breng ik jou naar de donkere dieptes van jouw leven. Je zult ervaren dat die dieptes bestaan uit onderstromingen die jouw leven zijn gaan beheersen. Onzekerheid, angsten, ontevredenheid, leven in tekorten en het dragen van energieën van anderen. Je zwemt als het ware tegen de stroom in van je eigen leven.

Zoals een golf breekt op het strand zo kan het leven ook zijn. Een grote vloedgolf waarvan je denkt; dat gaat niet goed komen, maar die, nadat hij gebroken is op het strand, weer rustig en helder door kabbelt. Door weer rust, ruimte en inzichten te creëren laten we jouw energie weer stromen. We duiken diep in jouw onderbewustzijn waar jij de donkere dieptes hebt ervaren in jouw leven. De diepte zit in zowel licht als donker. De golven zijn jou gids op het pad van ontwaken. WAVE OF LIFE begeleid je bij het resetten van (oer)oude blokkades die niet langer meer dienen.

Er is altijd beweging, en deze beweging hebben wij nodig om alle processen in het leven te doorvoelen voordat we inzicht en helderheid krijgen in wat er in ons systeem beweegt. 

Wave Of Life begeleid je door de golven van het leven.

Je kunt jezelf zien als een golf in de oceaan of je kunt jezelf zien als de oceaan.

Je hebt te leren omgaan met al je geleefde valkuilen met dat wat je dient en energie geeft, en dat wat mag gaan in liefde. Dit is een dagelijkse innerlijke taak, waar rust en ruimte voor nodig is. De hectiek om ons heen mogen we stoppen en de focus leggen op jouw eigen stroming en je aandacht richten op datgene wat jou energie geeft, dat is ons grootste geschenk in het leven. Je levensvreugde, dan kun je je met gemak begrenzen, je kunt steeds sneller de golven van het leven aan. Je weet veel beter je eigen balans te behouden. Het leven is altijd met ons, ook al zie je dat later pas als de golf is gebroken. Want dan pas zien we hoeveel ruimte en rust er is. Vanuit die ruimte en rust kunnen we een duik nemen in de mooie krachtige oceaan. In de diepte zit zoveel schoonheid, kleur, rust en wijsheid waar we normaal niet bijkomen omdat er altijd te veel afleiding is. Ik neem je mee naar de diepte van de onderwerelden, daar waar jij inzichten meekrijgt over jezelf zodat de patronen, overtuigingen en systemische verstrengelingen worden losgelaten.