.

 

WORKSHOP 19 november 2021

WAVE OF CHANGE

Een dag gevuld met LIEFDE en AANDACHT alleen voor jou in verbinding met andere vrouwen die ook op zoek zijn naar verandering.

.

Zeg 'Ja' tegen jezelf

Als jij Ja zegt tegen jezelf, geef jij jezelf toestemming en de ruimte om te veranderen?

Om de angsten, onzekerheden en overtuigingen, blokkades niet meer weg te duwen maar toe te laten. Vandaag zetten we de levensenergie in beweging. Stel je toch eens voor hoe je leven eruit zou zien als je de verbinding met jezelf voelt.

Ontdek hoe je door het nemen van een eerste stap een leven kunt leiden waarin je in verbinding staat met jezelf. Zelfliefde en zelfvertrouwen ervaart.

Naar je intuïtie gaat luisteren, ontdekken welke kant je op wilt met je leven. Vandaag zet jij de eerste stap. Een dag gevuld met liefde en aandacht. Een dag waarin jij de stap zet naar verandering.

Het vraagt moed om je hart te volgen, te erkennen, te delen en daarnaar te leven.

Voelen en zakken in het lichaam, je intuïtie toelaten en hier naar durven handelen.

Het is een manier van leven, van doorleven, ervaren, je ogen openen, loslaten en vertrouwen en anders naar situaties en jezelf durven kijken.

Ik begrijp jouw gevoel als geen ander. Ik was ooit net zoals jij. Mijn lijf voelen en alle emoties toelaten vond ik ook heel lastig. Maar als je hebt ervaren hoe het is als je in overgave durft te gaan wil je niet anders meer.

En het vraagt moed om je hart te volgen, jouw kern, te gaan zien. Alles is energie. Alles ligt opgeslagen in ons onbewuste systeem.

Diepe trauma’s en blokkades, vorige levens, angsten, onzekerheden, familiekarma, verslavingen, laag zelfbeeld. Door deze energie weer te activeren kom je in balans op alle gebieden van het leven. Zowel fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal. En dat is waar ik jou in kan begeleiden.

Zet samen met mij een eerste stap tijdens de workshop Wave Of Change. Een dag gevuld met LIEFDE en AANDACHT alleen voor jou in verbinding met andere vrouwen die ook op zoek zijn naar verandering.

Naar deze workshop komen is de eerste stap naar verandering in jezelf. Want alles draait om de eerste stap en jezelf gunnen dat je je leven wilt veranderen.

Deze dag zet ik jouw energie weer in beweging. Daar waar het gestagneerd is laat ik het weer stromen. Dit gaan we met elkaar doen door meditaties, healing, en Qigong oefeningen. We boren vandaag een hoge energietrilling aan waardoor je veel minder gedachtes hebt, en lekker in het lijf kan zakken. Voelen, connectie maken met het hart want daar start alle verandering.  Daardoor ga je een enorme powerbron in jezelf ontdekken. Je gaat vandaag leren emoties te zien als een kracht, als waardevolle raadgevers die je heel goed kunt gebruiken in je leven.

Een emotie onderdrukken, door ze niet te willen voelen kost altijd heel veel energie. Een emotie voel je in je lijf, maar omdat het zo ongemakkelijk aanvoelt nemen we vaak afstand van het gevoel. Dat doen we door als het ware 'uit ons lichaam' te gaan.

Let it come and go!

Miranda

.

Het is een manier van leven en anders naar jezelf durven kijken.

Herken jij dit?

Kun je lastig bij je gevoel komen? 

Kan jouw zelfvertrouwen een boost gebruiken?

Ben jij streng naar jezelf toe? 

Wat kun je verwachten?

Heel veel aandacht, plezier en liefde. En dat is nog niet alles! Deze dag wordt voor jou een dag van ontspanning en ontlading, maar zeker ook van inspanning. Door middel van meditatie, klankschalen healing en Qigong oefeningen gaan we ervoor zorgen dat jouw energie weer gaat stromen. Ik wil namelijk echt dat jij de eerste stap zet naar je veranderingen. Gedurende de dag is er voldoende koffie, thee en water en zal er een heerlijke lunch geserveerd worden.

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Verbinding voelen met je lijf

Gun het jezelf om je leven te veranderen.

Ervaringen van deelnemers

"Deze hele dag was vol aandacht, liefde, warmte en inzichten. De meditaties, de ademhaling in combinatie met de klankschalen waren top. Ik heb enorm genoten en de eerste stap naar verandering is gezet. Ik kijk enorm uit naar de rest van mijn reis"

-Stephanie-

Miranda begroet je met een open hart. Je voelt je al snel op je gemak bij haar en gesprekken zijn open, respectvol en zonder enig oordeel of taboe. Ik heb deze dag als zeer liefdevol ervaren. Haar woorden, intonatie en energie doen het werk.

-Ingrid-

Wie ben ik?

Natuurlijk stel ik mijzelf graag even voor. Mijn naam is Miranda, en ik ben al zo’n 15 jaar onderweg om mijn hart te volgen. Ik help vrouwen in balans te brengen, de verbinding met zichzelf terug te vinden, hun ware potentieel te ontdekken en hun hart te volgen. 

⁠Ik woon onder de rook van Rotterdam in een fijn appartement. Ik hou van de natuur, van lekker eten, van gezelligheid, van beweging en van reizen.

Ik werd natuurlijk niet zomaar holistisch therapeut en coach, daar ging heel wat aan vooraf. Ik heb vroeger best veel op mijn bordje gehad waardoor ik best onzeker werd. Dat ging ik later compenseren door veel te veel te feesten, uit verbinding te gaan met mijn gevoel, mezelf groter te maken als dat ik ben, of kleiner te maken zodat ik niet zichtbaar werd, niet gezond te leven en erg hard te werken in een baan die ik ook nog eens niet leuk vond. Dat was een zware tijd, maar achteraf ook heel leerzaam. Ik ontdekte wie ik echt was, wat ik wilde met mijn leven en besloot naar mijn hart te luisteren.⁠

Het lukte me om de nare ervaringen om te zetten naar iets moois en positiefs. Langzaam maar zeker transformeerde ik van een onzeker overspannen meisje naar een gezonde, gelukkige vrouw die in zichzelf gelooft en werk doet wat volledig vervult: vrouwen coachen en begeleiden.

Ik stimuleer vrouwen om naar hun hart te luisteren vanuit holisme. Ik werk met de vijf elementen. Heel het leven bestaat uit balans. Ying & Yang.

Als jij verandert, verandert de wereld om je heen.

Miranda

Wat krijg je?

Diepe transformerende meditaties

Coaching vanuit het taoïsme 

Klankschalen healing

Heerlijke lunch en de gehele dag koffie en thee

Afsluiting met een prachtig ritueel

De sleutel ligt bij jou… doe mee en zet de eerste stap naar verandering.

"

Waar het verleden je heeft gebracht staat vast, hoe je verder reist bepaal je zelf.

"

PRAKTISCHE INFORMATIE

LOCATIE

  • Locatie: Graanmaalderij Gouderak
  • Welkom vanaf 9.30, start om 10.00 tot 17.00.
  • Aantal deelnemers: max. 12 ( zodat ik iedereen ook nog persoonlijke aandacht kan geven)

*Tussen de middag is er een heerlijke lunch. Indien je bepaalde allergieën of intoleranties hebt, kun je me per mail hiervan op de hoogte brengen. In de mate van het mogelijke houden we rekening met je wensen.

DATUM & KOSTEN

Vrijdag 19 november 2021

€ 222,-

Veelgestelde vragen

  • 1 - Hoeveel dames zijn er op deze dag?

    Op deze dag zijn er minimaal 8 en maximaal 12 dames die meedoen. We houden de groep klein om iedereen zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te geven.

  • 2 - Wat kan ik meenemen?

    Trek kleding aan of neem mee, die voor jou lekker zit en waar jij je comfortabel in voelt. Een warme omslagdoek of warme sokken kunnen ook fijn zijn. Een meditatiematje of kussen.